Skip to content

Verhuisbedrijf in Rotterdam

Gaat u binnenkort van, in of naar Rotterdam verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken? VerhuisZeker is een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam. Dankzij onze jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en senioren verhuizingen laten wij iedere verhuizing goed en snel verlopen. Naast het verhuizen zelf bieden wij ook alle overige diensten aan, zoals een handige inpakservice. Op deze manier zorgen wij ervoor dat een verhuizing in Rotterdam nog nooit zo ontspannen is geweest. Graag tot ziens bij VerhuisZeker!

Verhuizen met Verhuiszeker

Bij een verhuizing komt altijd veel kijken: het inpakken van de dozen en het uit elkaar halen van de meubels. Om dit allemaal vlekkeloos te laten verlopen is het voor u belangrijk om een goed, flexibel en snel verhuisbedrijf in Rotterdam te vinden.

 VerhuisZeker staat voor u klaar! Wij helpen u en zorgen ervoor dat de verhuizing goed zal verlopen. Wanneer u wilt dat wij u komen helpen dan komt onze verhuisadviseur eerst langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

We kijken naar het aantal m3 en welke services u van ons af wilt nemen. Daarna maken we een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u precies weet wat de kosten zullen zijn en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

verhuizen

Soorten verhuizingen in Rotterdam

VerhuisZeker is een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam. Wij staan voor u klaar wanneer het
gaat om alle soorten verhuizingen. Hieronder ziet u wat wij allemaal voor u kunnen
betekenen:

Particulier verhuizingen in Rotterdam

Staat er voor u binnenkort een particuliere verhuizing op de planning in, naar of van Rotterdam? Bij een verhuizing komt altijd veel kijken, er moeten immers spullen uit een heel huis of appartement worden verplaatst. Onze verhuizers hebben jarenlange ervaring met particuliere verhuizingen en staan altijd voor u klaar!

Zakelijke verhuizingen in Rotterdam

Naast dat VerhuisZeker particulieren helpt met hun verhuizing, helpen we ook bedrijven om te verhuizen naar, binnen of van Rotterdam. Hierbij helpen we restaurants met hun inboedel, kantoren, scholen, magazijnen of andere bedrijven. De verhuizers van VerhuisZeker gaan snel en gestructureerd aan het werk, zodat u uw werkzaamheden op de nieuwe locatie snel
weer op kunt pakken.

verhuiszeker

Seniorenverhuizing in Rotterdam

Voor iemand op leeftijd is een verhuizing altijd nog zwaarder dan bij jongere mensen. Het is geestelijk en fysiek dan ook erg zwaar. VerhuisZeker neemt de stress van een verhuizing graag uit handen en zorgen dat iedere seniorenverhuizing rustig en ontspannen verloopt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een seniorenverhuizing binnen, naar of van Rotterdam? Neemt u dan direct contact met ons op.

Ontruiming in Rotterdam

Als u uw woning of bedrijfspand in Rotterdam wilt laten ontruimen door VerhuisZeker, dan kunt u kiezen uit een groot aantal mogelijkheden. Wij bieden bijvoorbeeld een totale ontruiming aan. Hierbij ontruimen onze professionals de gehele ruimte. Niet alleen de meubels, maar ook de vloeren en luxaflex wordt hierbij verwijderd.

Daarnaast kunt u ook een deel van de woning of het bedrijf laten ontruimen: bijvoorbeeld alleen de meubels. Van te voren stemmen wij al onze werkzaamheden af op uw wensen, zodat wij voor een oplossing op maat kunnen zorgen.

Spoedverhuizing in Rotterdam

Als verhuisbedrijf in Rotterdam weten wij ook als de beste om te gaan met een spoedverhuizing. Wanneer u na een scheiding, overlijden, faillissement of andere gebeurtenis snel uit uw woning of bedrijf moet, dan is VerhuisZeker er om u te helpen!

Door de jarenlange ervaring en flexibiliteit van onze verhuizers is het al mogelijk om binnen een zeer korte periode te verhuizen. We kunnen u helpen met het leeghalen van de woning of het bedrijf, de verhuizing ervan en daarnaast kunnen we ook alles op een nieuwe locatie voor u uitpakken.

We raden aan om bij een verhuizing met spoed direct contact met ons op te nemen, zodat wij het proces snel in gang kunnen zetten.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Diensten die wij aanbieden bij een verhuizing in Rotterdam

Als verhuisbedrijf in Rotterdam weten wij alles van het verhuizen van spullen. Naast de particuliere, zakelijke en seniorenverhuizingen bieden wij ook overige diensten aan om het verhuizen voor u zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Hieronder ziet u al onze diensten in één overzicht:

Dozen service

Als verhuisbedrijf in Rotterdam weten wij als geen ander hoe onmisbaar goede dozen zijn bij een verhuizing. Mede daarom bieden wij al onze klanten een gratis dozen service aan, waarmee het verhuizen nog makkelijker wordt!

Bij VerhuisZeker maken wij alleen gebruik van professionele verhuisdozen met dubbele bodem. Naast de gratis dozen krijgt u ook stickers, inpakpapier en noppenfolie geleverd. Met deze benodigdheden kunt u alles goed inpakken, zodat het heel en zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aan komt.

De dozen worden 4 weken van te voren bij u op locatie geleverd. Op deze manier heeft u ruim de tijd om alles in te pakken.

Inpakservice

Bij VerhuisZeker doen wij er alles voor om uw verhuizing binnen, naar of van Rotterdam zo ontspannen als mogelijk te laten verlopen. Door het deskundig inpakken van uw spullen weet u zeker dat alle spullen goed op de volgende locatie aankomen.

Tijdens deze inpakservice maken we gebruik van onze professionele verhuisdozen en andere benodigdheden, zoals stickers, inpakpapier en noppenfolie. Op deze manier weet u zeker dat uw spullen goed op de nieuwe locatie zullen aankomen.

verhuizers

Uitpakservice

Naast een inpakservice bieden wij u ook een uitpakservice aan. Hierbij worden uw spullen op de nieuwe locatie uitgepakt en in de kasten geplaatst. Dit kan zeker handig zijn wanneer het gaat om kostbare producten of bij een seniorenverhuizing.

Met een uitpakservice kunnen wij u volledig ontgroen tijdens uw verhuizing en zorgen wij dat alles snel verloopt, zodat u in korte tijd weer gebruik kunt maken van uw spullen.

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam met uitpakservice? Neemt u dan direct contact op met VerhuisZeker! Wij helpen u graag met onze extra diensten.

Verhuisliften

Heeft u een verhuislift nodig omdat u spullen wilt verhuizen naar of van een hogere etage in Rotterdam? Dan staat VerhuisZeker voor u klaar! Wij bieden u diverse mogelijkheden aan als het gaat om de verhuur van verhuisliften.

Een verhuislift maakt een verhuizing op iedere manier sneller en makkelijker. Een verhuislift kan ingezet worden als er geen binnenlift is of wanneer uw spullen niet in deze lift passen. Ook is een verhuislift ideaal om te gebruiken om een lange loopafstand te verkorten.

Onze professionele verhuizers zijn gespecialiseerd in het verhuizen met een verhuislift en zorgen dan ook dat al uw spullen snel en op de juiste manier boven of beneden komen.

Bij VerhuisZeker hebben we professionele verhuisliften die gebruikt kunnen worden t/m de 6e verdieping.

Montage service

Heeft u grote meubels die u wilt verhuizen van de ene naar andere locatie in Rotterdam en bent u daarom op zoek naar een montageservice? VerhuisZeker kan tijdens de verhuizing alle meubels uit elkaar halen.

Op de nieuwe locatie zetten wij ze vervolgens weer voor u in elkaar met onze montageservice. Onze professionele verhuizers zijn naast gespecialiseerd in snel en efficiënt verhuizen, ook gespecialiseerd in (de)montage van uw meubels en/of andere spullen.

Op deze manier is het mogelijk om iedere kledingkast, tafel of lamp zonder zorgen mee te nemen naar uw nieuwe locatie.

Contact VerhuisZeker

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Rotterdam? Wij regelen alles voor u met uw verhuizing binnen, naar of van Rotterdam. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen op onze website. Wanneer u vragen of meer informatie wilt dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer +31 85 401 18 89 of mailen naar [email protected]. Graag tot ziens!