Skip to content

Montagservice van VerhuisZeker

Heeft u grote meubels die u wilt verhuizen van locatie A naar locatie B en bent u daarom op zoek naar een montageservice?
VerhuisZeker kan al uw meubels uit elkaar halen en op de nieuwe locatie vervolgens weer in elkaar zetten met onze montageservice.
Onze professionele verhuizers zijn naast gespecialiseerd in snel en efficiënt verhuizen, ook gespecialiseerd in (de)montage van uw meubels en/of andere spullen. Op deze manier is het mogelijk om iedere kledingkast, tafel of lamp mee te nemen naar uw nieuwe locatie.

Groot aantal opties montageservice

Naast het (de)monteren van meubels kunnen wij ook het ophangen van planken, lampen, klokken en schilderijen voor u regelen.
Wilt u in uw nieuwe woning gordijnen hebben? Ook deze kunnen wij voor u ophangen. Daarnaast hoort het aansluiten van de wasmachine en droger ook bij ons takenpakket. Op de oude locatie kunnen wij ook nog diverse klussen voor u uitvoeren: we kunnen o.a. kleine beschadigingen aanpakken en boorgaten dichten. Op deze manier kunt u uw oude bedrijf- of woonruimte netjes opleveren. Wilt u dingen achterlaten en helemaal ontruimen? Dan kunt u gebruik maken van onze ontruimingservice.

Contact montageservice VerhuisZeker

Wilt u graag gebruik maken van de montageservice van VerhuisZeker? Wij helpen u graag! U kunt contact met ons opnemen via 010-3076630 of [email protected]. Graag tot ziens!