Skip to content

Dozen service van VerhuisZeker

Bent u op zoek naar goede verhuisdozen omdat u gaat verhuizen? VerhuisZeker regelt niet alleen een verhuizing van A tot Z, maar ook leveren wij u de beste verhuisdozen aan met onze dozen service. Op deze manier kunt u alles in uw woning of bedrijf inpakken. Als verhuisbedrijf weten wij als geen ander hoe onmisbaar goede dozen zijn bij een verhuizing. Mede daarom bieden wij al onze klanten een gratis dozen service aan, waarmee het verhuizen nog makkelijker wordt!

Gratis dozen service

Met deze gratis dozen service weet u zeker dat u de beste kwaliteit dozen in handen heeft. Bij VerhuisZeker maken wij alleen gebruik van professionele verhuisdozen met dubbele bodem. Steviger kan bijna niet! Naast de gratis dozen krijgt u ook stickers, inpakpapier en noppenfolie geleverd. Met deze benodigdheden kunt u alles goed inpakken, zodat het heel en zonder beschadigingen op de nieuwe locatie aan komt. Natuurlijk weten wij dat de meeste mensen niet binnen een paar dagen alle spullen uit een woning of bedrijf inpakken. Speciaal daarom krijgt u de dozen al 4 weken van te voren geleverd, zodat u ruim de tijd heeft om alles in te pakken

Contact VerhuisZeker

Wilt u graag gebruik maken van de dozen service van VerhuisZeker? Wij helpen u graag! U kunt contact met ons opnemen via 010-3076630 of [email protected]. Graag tot ziens!