Skip to content

Particuliere verhuizing met VerhuisZeker

Wanneer u op zoek bent naar een verhuizing voor particulieren, dan helpen wij u bij VerhuisZeker graag! Wij bieden diverse diensten aan bij particuliere verhuizingen, waaronder een inpakservice, een dozen service en een verhuislift. Op deze manier kunnen we uw inboedel zo snel en veilig mogelijk van locatie A naar locatie B kunnen vervoeren. Doordat wij alleen werken met professionele verhuizers is niets ons te gek en we zorgen er dan ook graag voor dat uw verhuizing ontspannen verloopt.

Verhuizen met inpakservice

Bij VerhuisZeker kunnen we u een groot aantal mogelijkheden bieden. Natuurlijk kunt u alleen gaan voor een verhuizing, maar daarnaast kunt u ook voor een inpakservice gaan. Onze verhuizers pakken hierbij uw inboedel goed in bubbelfolie, seals en dekens in, zodat het vervolgens gemakkelijk naar de nieuwe locatie gebracht kan worden.

Totaalpakket verhuizen

VerhuisZeker kan voor u alle zorgen rondom het verhuizen ontnemen en bieden u dan ook graag het totaalpakket aan. Hiermee is een vakkundige particuliere verhuizing gegarandeerd. Wij pakken voor u in en op de nieuwe locatie uit. We (de)monteren de meubels, sluiten het apparatuur voor u aan. Plaatsen de meubels op de juiste plek en leveren uw oude huis ook nog netjes op. 

Contact VerhuisZeker

Wanneer u als particulier wilt verhuizen met VerhuisZeker, dan kunt u contact met ons
opnemen via 010-3076630 of [email protected]. Graag tot ziens!